Zdrowa dieta może (i powinna!) być smaczna, sycąca i prosta.
Data warsztatu: 22 styczeń 2011 (sobota), od 10:00 do 15:00
Gość specjalny: dr Piotr Boruc
Miejsce: ul. Majdańska 30/36 Zespół Szkół Gastronomiczno – Hotelarskich w Warszawie (Grochów)
Cena: 230 zł/osoba
Zdrowa dieta może (i powinna!) być smaczna, sycąca i prosta. Codzienne posiłki mogą służyć naszemu zdrowiu, chronić nas przed chorobami, dawać dużą przyjemność i satysfakcję. Wcale nie potrzeba na to dużo czasu! Skoro i tak codziennie się odżywiamy, dlaczego nie wykorzystać tego z pożytkiem dla naszego zdrowia i samopoczucia?
Dlaczego warto gotować wg Pięciu Przemian?
- Potrawy są lekkostrawne – nie czujemy się ociężali
- Posiłki są zrównoważone i smaczniejsze
- Organizm zużywa mało energii na trawienie i stajemy się bardziej witalni, chce nam się żyć
- Wracamy do naszej prawidłowej masy ciała
- Oczyszczony organizm dociera do prawdziwej intuicji, znów mamy kontakt z nami samymi
Na warsztatach m.in. zostanie omówiona:
- wprowadzenie do teorii Yin i Yang,
- kuchnia Pięciu Przemian – obieg odżywczy / kontrolny,
- termika produktów,
- unikanie błędów żywieniowych,
- świadomość w odżywianiu,
- no i przede wszystkim dużo SMACZNEGO i zdrowego gotowania!
Zapisy na stronie internetowej lub pod numerem telefonu: 507 200 477