22.09
2016

Zdrowo jemy, zdrowo żyjemy – Entliczek pentliczek, czerwony stoliczek…


Zapraszamy na warsztaty kulinarne dla dzieci, organizowane przez Fundację Zwalcz Nudę oraz BioBazar. Są to spotkania, na których dzieci łatwo przekonają się, że zdrowo znaczy pysznie.

 

warsztaty_kulinarne_zdrowo_jemy_51-1024x1438

 

KIEDY? 24 września, godz. 11.00

DLA KOGO? dzieci w wieku 4-10 lat

GDZIE? Warszawski BIOBAZAR, ul. Żelazna 51/53, Hala 3
Zajęcia są prowadzone na terenie warszawskiego BioBazaru, dzięki czemu mamy stały dostęp do najlepszych, ekologicznych produktów. W trakcie warsztatów rodzice mogą pomagać swoim dzieciom lub spędzić czas w najbardziej BIO miejscu Warszawy.

O CZYM?

Entliczek pentliczek, czerwony stoliczek…

Jabłuszko pod pierzynką ze zdrowej kruszonki, jabłuszko na patyku, sałatka z jabłuszkiem? Dla każdego coś jabłuszkowego. Będą jabłka na surowo i jabłka pieczone. A wszystkie pyszne, polskie, najlepsze.

KTO PROWADZI? Monika Węgrzyn, która jest dziennikarką od lat propagującą zdrowy styl życia. Współpracowała z magazynem „Moda na zdrowie”, a obecnie prowadzi dział kuchni w magazynach „Żyjmy dłużej” i „Superlinia”. Pisze też w magazynie dla rodziców „Gaga”. Współpracuje z programem Miasta Warszawy „Wiem, co jem”. Brała udział w warsztatach dla edukatorów kulinarnych prowadzonych przez fundację „Szkoła na widelcu”. Mama trójki dzieci w bardzo różnym wieku. Miłośniczka kaszy jaglanej i innych tradycyjnych smaków kuchni polskiej

ZAPISY: www.zapisyzwalcznude.pl

STRONA NA FB: https://www.facebook.com/WarsztatyDlaDzieciZN