UlicaEkologiczna.pl
archiwum

Gotowanie wg pięciu przemian od podstaw

Zdrowa dieta może (i powinna!) być smaczna, sycąca i prosta.
Data warsztatu: 22 styczeń 2011 (sobota), od 10:00 do 15:00
Gość specjalny:  dr Piotr Boruc
Miejsce: ul. Majdańska 30/36 Zespół Szkół Gastronomiczno – Hotelarskich w Warszawie (Grochów)
Cena: 230 zł/osoba
Zdrowa dieta może (i powinna!) być smaczna, sycąca i prosta. Codzienne posiłki mogą służyć naszemu zdrowiu, chronić nas przed chorobami, dawać dużą przyjemność i satysfakcję. Wcale nie potrzeba na to dużo czasu! Skoro i tak codziennie się odżywiamy, dlaczego nie wykorzystać tego z pożytkiem dla naszego zdrowia i samopoczucia?

Dlaczego warto gotować wg Pięciu Przemian?

  • Potrawy są lekkostrawne – nie czujemy się ociężali
  • Posiłki są zrównoważone i smaczniejsze
  • Organizm zużywa mało energii na trawienie i stajemy się bardziej witalni, chce nam się żyć
  • Wracamy do naszej prawidłowej masy ciała
  • Oczyszczony organizm dociera do prawdziwej intuicji, znów mamy kontakt z nami samymi

Na warsztatach m.in. zostanie omówiona:

  • wprowadzenie do teorii Yin i Yang,
  • kuchnia Pięciu Przemian – obieg odżywczy / kontrolny,
  • termika produktów,
  • unikanie błędów żywieniowych,
  • świadomość w odżywianiu,
  • no i przede wszystkim dużo SMACZNEGO i zdrowego gotowania!

Zapisy na stronie internetowej lub pod numerem telefonu: 507 200 477

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Wybór redakcji